Hjemmealenefest er i gang!

På festivalens første dag kjører vi igang «Hjemmealenefest». Dette er Festiborgs egen variant av teater-konseptet «Det kolde bord». 16 skuespillere, 4 dramatikere, 4 regissører deles i fire grupper som så har 48 timer på seg til å lage en forestilling ut ifra en gitt nyhets-oppgave. I tillegg lager 1 scenograf en felles scenografi til alle gruppene, som gruppene ikke får se før selve spilledagen.

Programmet er klart!

Nå er programmet for Festiborg 2016 endelig klart. Alle aktører ble lansert under kickoffet 9. juni på leiligheten, Rockefeller. Tusen takk til alle som kom og gjorde kvelden fantastisk. Nå håper vi dere er klare for mer! Se det fullstendige programmet her!

Ungdomscamp og teaterforestillingen GUTTEN

år har FestiBorg en egen ungdomscamp som innleder hele festivalen den 15. – 16. august der det blir workshops, improteater, beatboxing, «Back to school party» og visning av det blodferske stykket GUTTEN. Les mer om ungdomscamp her

GUTTEN er skrevet av Kristofer Grønskag og er et samfunnspolitisk stykke som våger å ta opp vanskelige temaer. Det er nettopp ungdommer som skal få gestalte de 14 rollene i stykket, og vi har tatt en prat med tre av dem!  

KICK OFF/Leiligheten Rockefeller/09.06.16

I dag er det 83 dager igjen til sensommerens store høydepunkt – og samtidig som at det nærmer seg – er det også en evighet til. Vi klarer iallefall ikke helt å vente, og inviterer til KICK OFFLeiligheten Rockefeller 09.06.16 kl 19.00!