Plakater for alle rom og hjem

14 juli 2021
Maria Laugesen

Plakater er en type veggdekorasjon som har den veldig store fordelen at de kan brukes på alle rom. De passer inn i enhver innredning, det er bare om å velge de som matcher din personlige stil og hjemmet ditt.

Forskjellige uttrykk for forskjellige rom

Det vil oftest være forskjell på hvilke plakater du vil velge til de forskjellige rom. For de fleste av oss innreder ikke stuen eller soverommet på samme måte som barnerommet. Derfor finnes det selvfølgelig også plakater som egner seg for ethvert rom i hjemmet.

For eksempel er det på barnerommet helt opplagt med fargerike, morsomme og kreative plakater. De gir liv til rommet og inspirerer til lek og moro. Men det kan også være en veldig god idé med personlige, søte og kjærlige plakater som for eksempel har detaljer om barnets fødsel. En tredje populær barneplakat er læringsplakater med for eksempel tall eller alfabetet. 

I stuen er det i stedet veldig forskjellig hva folk velger. Noen foretrekker abstrakte motiver med kunst eller mønster, mens andre er mer til stilige, minimalistiske designs med eksempelvis geometriske former eller et simpelt motiv. Det kan være motiver av dyr, mennesker, natur, verdenskart, skylines eller noe helt annet. Her er mulighetene mange, og det kan være flott å kombinere farger og størrelser.

Plakater med tekst

Det kan også være at du foretrekker plakater med sitater og tekster? Disse er blant annet veldig populære til entréen, kontoret og kjøkkenet men kan lett brukes i hele hjemmet. Her kan du både ha tekster som er kjærlige, morsomme, inspirerende eller noe helt annet.

Det kan blant annet være plakater med morsomme eller inspirerende sitater, sangtekster, oppskrifter eller helt personlige tekstplakater tilpasset med deres navn. Her er det mange muligheter, og tekstplakater er virkelig en opplagt mulighet til å uttrykke noe helt personlig i hjemmet. 

Flere nyheter