Få sommerkroppen med ny badevekt

16 mars 2021
admin

Sommeren er rett rundt hjørnet og for mange så betyr det at man kanskje ønsker å føle seg litt ekstra fresh. Og selv om vekten ikke sier alt, så er det mange som føler at det å veie litt mindre, ha litt mindre fett rundt maget og alt det der, gjør at de føler seg litt ekstra freshe på standa. En badevekt er derfor et verktøy mange bruker nå.

En badevekt er en ting som noen liker, andre er helt nøytrale ting og som andre hater, men i realiteten er den jo bare et verktøy som gir oss data om hvor i løypa vi ligger i forhold til der vi startet og der vi har aller mest lyst til å være. Det å veie seg kan være en god indikasjon for mange på hvordan de ligger an og hva de eventuelt trenger å gjøre, eller ikke gjøre, for å komme seg dit de vil.

Uansett om det handler om helse eller bare det å ville føle seg bra i badetøy, så kan det være et fint sted å begynne. Det finnes så mange forskjellige slags og det er bare å velge og vrake mellom alt fra de helt enkle og klassiske som besteforeldrene våre hadde, til de mer moderne utgavene av en badevekt.

Velg en badevekt som passer dine behov

En badevekt er ikke det den engang var. Nå finnes det utallige varianter og muligehter og man kan nesten finne noen som liger på den man kan veie se på i et treningssenter. Det kan måles fettprosent, vannvekt, skjelettet kan identifiseres i vekten og alt det der.

Men uansett hvilken badevekt man velger er det aller viktigste at man ikke tar seg vippe av pinnen av det tallet som står der, for selv om det er et fint verktøy er det også bare det. 

Flere nyheter