Ønsker du deg northern light lamper?

23 september 2020
admin

Ønsker du deg northern light lamper?

Inspirert av det nydelige norske nordlyset kan du nå få northern light lamper fra Northern. Det finnes så storlig mange forskjellige typer lamper og designs og det kan være vanskelig å velge noen ganger, men disse lampene fra Northern står i kontrast med mange av de andre mulighetene – som et lekkert frisk pust med lamper som har ryggrad og holdning, samtidig som at de gir et delikat og lekkert lys. Det er lamper som gir deg det beste fra alle vendener innenfor design og står som et eksempel og potensiale for stort og viktig innenfor design.

Moderne og klassisk på samme tid

Northern light lamper er prisbelønnede klassikere gjenskapt med state-of-the-art materialer, noe som gir designet et løft som er helt unikt og spesielt. Lys er så utrolig viktig og det at vi føler oss inspirert, særlig om vinteren, av interiøret vårt, er en vittig del av velvære og trivselen vår. Man skal ikke undervurderer den viktigheten godt lys har og godt design er nesten like vittig også. I denne serien finnes det masse flotte lamper og du kan velge mellom gulvlamper, vegglamper, bordlamper og lysestaker og holdere til telys.

Bra lys er viktig for trivsel og velvære

Lys er et viktig element i nordiske hjem. Nå som høsten ruller inn over oss og mørket oppsluker mer og mer av dagene er det vittig at vi tenker på lys. Det er litt som at man glemmer mørket med en gang våren kommer og dagene blir lenger, men høstmørket kommer alltid igjen, alltid snikende som om man hadde glemt at det eksisterte. Det er ikke bra å leve i mørket og vi må gjøre det vi kan for å motvirke effekten av mangel på lys. Vintrene og mørket i Norge er alltid lengre enn vi husker det og det påvirker oss mer enn vi tror.

Flere nyheter