Hva er det som gjør at mange velger kontinentalseng?

29 september 2021
Johanne Larsen

Hvis du er på jakt etter ny seng, kan du nesten ikke unngå å ha hørt om fenomenet kontinentalseng. Det er nemlig en av de mest populære sengetypene på markedet, og det er vanskelig å komme utenom kontinentalsenger når man skal velge. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor. 

Hva er en kontinentalseng? 

En kontinentalseng er en av de mest populære sengetypene, og er en seng som består av hele tre madrasslag. Det ligner faktisk på den type senger man ofte finner på luksuriøse hoteller, og i og med at nettopp hotellstilen og følelsen er en populær trend på soverommet, passer kontinentalsengen sømløst inn. Det er med andre ord kanskje ikke så rart at denne luksussengen er blitt så populær. Det er dog en seng som kan fås i mange kvaliteter og prisklasser.

Den består altså av tre lag, noe som gjør det til en høy og lekker seng. Det nederste laget gir grunnstøtte, det midterste laget er kjernen og det øverste avleder fukt og gir ekstra støtte og komfort. De beste kontinentalsengene er delt inn i flere komfortsoner, og alle lagene samarbeider for å gi deg den beste søvnopplevelsen. 

På sider som https://www.bedrenaetter.no/, finner du et stort utvalg av gode kontinentalsenger, så du enkelt kan finne frem til den sengen som passer perfekt for deg. Det er lurt å vite akkurat hva du har å velge mellom, før du trenger å velge og ta stilling til hvilken seng du skal kjøpe. Da kan det kanskje også være lurt å få litt hjelp. 

Få hjelp til å velge riktig fasthet 

Hvis du skal kjøpe kontinentalseng, er det heldigvis lett å få hjelp på nettet. Det kan nemlig virke litt som å skulle navigere gjennom en uoverskuelig jungel, å finne frem til riktig fasthet på sengen. Det kan man heldigvis få hjelp til på nettet. 

 

Flere nyheter