Derfor bør du prøve å løse en rubiks kube

31 august 2021
Johanne Larsen

Har du noen gang hatt lyst til å prøve deg på en rubiks kube? Her skal vi se litt nærmere på, ikke bare hvorfor det er gøy å mestre, men hvorfor det er flere gode grunner til å prøve. å løse kuben. Det kan du lese mer om her. 

Få en digital pause 

Med en rubiks kube får du en digital pause. Det er nemlig noe du kan bryne deg på, som holder hjernen i form, som klarer seg helt uten strøm og internett. Det vil si at du kan øve deg overalt, og du kan ha den med på fly og tog. 

Kuben er også så liten at man kan ha den med seg overalt, og da kan man med fordel ta frem kuben i stedet for telefonen, og sette i gang med å løse den. 

Hvor får jeg tak i rubiks kube? 

Det er heldigvis enkelt å få tak i en rubiks kube. Det er mange steder som spesialiserer seg i nettopp kuber, fordi det er blitt et utrolig populært fenomen. Det er faktisk sånn at det arrangeres mesterskaper over hele verden med Rubiks kuber, og selv om det ikke er alle som har slike ambisjoner, så kan det være et mål for noen å delta i mesterskap i Rubiks kube. 

Det finnes mange forskjellige kuber å velge mellom på mastercubestore, der man enkelt kan finne morsomme kuber som passer perfekt til ens behov. Da er det enkelt å komme i gang, og i tillegg kan du finne guider til hvordan du skal tenke når du skal begynne å løse en kube. Det kan være til stor hjelp for deg som kanskje aldri har prøvd å løse en Rubiks kube før. Det er dog aldri for sent, og man kan øve og lære seg å løse kuben uansett alder. Det er gøy – bli med du også! 

Flere nyheter