Støvsugere for profesjonelle

13 februar 2023
Maria Laugesen

Jobber du innen rengjøring, da har du uten tvil behov for forskjellig utstyr for å utføre jobben bra, trygt og effektivt. Det er stor forskjell på hvilke redskaper og utstyr man trenger, avhengig av hvilke typer oppgaver man jobber på. Men en støvsuger er noe som veldig få kan klare seg uten.

Et viktig redskap for de fleste

Støvsugeren er en må-ha for mange med jobb innen rengjøring, fordi den rett og slett er vanskelig å erstatte med andre alternativer. Uansett om du gjør rent på kontorer, i sportshaller, hos private eller noe helt annet, så er støvsugeren noe du må ha med deg til oppgaven. 

Men en støvsuger er ikke bare en støvsuger. Det finnes nemlig veldig mange forskjellige muligheter, og det riktige valget for deg avhenger av hvilken type oppgaver du primært har, og selvfølgelig dine individuelle ønsker og behov. I dag er det noe for ethvert behov, uansett hvor og hvordan du jobber.

Hvilken type støvsuger er riktig for dere?

dampstøvsuger

Som nevnt er det mange muligheter å velge mellom i dag. Det kan for eksempel være en helt vanlig, tradisjonell støvsuger, som klarer oppgaver i private hjem og små kontorer. Men det er også mulighet for mer spesialiserte varianter, som de store og kraftige industri støvsugere eller de utrolig praktiske ryggstøvsugere. 

Det kan også være at du i stedet (eller også) har behov for en dampstøvsuger, også kalt en dampvasker. Disse egner seg svært godt i områder der det er høye krav til hygiene, for eksempel i næringsmiddelindustrien. Disse kan brukes på harde gulv, men også på inventar og en lang rekke ulike overflater som glass og rustfritt stål.

Med en dampstøvsuger kan du sikre veldig effektiv rengjøring av mange overflater, styrke hygienen og redusere mengden av bakterier som dannes både på overflatene og i selve maskinen etter bruk.

Flere nyheter