Par som drikker alkohol sammen

07 august 2019
Mathias Bjelland
Par som drikker alkohol sammen

Bli kvitt alkoholismen – Behold forholdet!

Vi mennesker tiltrekker oss de som er like oss selv. I hvert fall tiltrekker vi oss ofte de vi kan kjenne oss igjen i om enn noe. Her er det dog noen fallgruver dersom de vi begynner å like deler en dårlig attributt med oss. Konsumering av alkohol kan for eksempel være et slikt tilfelle. Det er bevist om og om igjen at alkoholikere tiltrekkes ganske så sterkt av hverandre. 

Selvfølgelig vil en bli kvitt alkoholismen, men det er lettere sagt enn gjort når din partner også er alkoholiker. For mange blir alternativet til slutt å gi opp forholdet, men det er ikke nødvendigvis riktig! Det finnes nemlig alkoholisme behandlingssteder som lar dere som et par beholde forholdet, men samtidig gi fra dere alkoholismen.

Si nei til alkoholen og ja til kjærligheten

Forholdet kan faktisk for mange være bakgrunnen for hvorfor en begynner å se etter alkoholisme behandlingssteder for å bli kvitt alkoholismen. Det er en veldig viktig del av mange alkoholikere sitt liv, da det fort kan være ett av de eneste håpene de har igjen her i verden. Derfor er det viktig å si nei til alkoholen med en gang, og heller ja til kjærligheten!

Ditt forhold kan vise seg å være bærebjelken i å komme seg raskt ut av alkoholismen, så ta aldri forgitt det forholdet kan gjøre for deg. Når du leter etter alkoholisme behandlingssteder bør du booke dette for to. Få med deg din partner – for de vil til slutt være en støtte å ha fremfor et hinder slik mange dessverre tror!

Det finnes mange teorier for hvordan en kan bli rusfri, men den beste er unektelig å ha en god person ved din side. Hva er vel da bedre enn å ha noen du elsker ved din side for å støtte deg gjennom de vanskelige tidene? 

Flere nyheter