Ting du bør passe på i hjemmet

01 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Hvis man har sin egen husholdning kan det være mye å passe på, og dermed blir det fort gjort å glemme noe midt i en travel hverdag. Her skal vi se litt nærmere på et par ting som du kanskje ikke har tenkt på, men som du bør passe på i hjemmet. 

Alltid ha en ekstranøkkel!

Har du kanskje smekklås? Da vet du at man fort kan bli ganske så nervøs for å låse seg ute. Det er nemlig sånn at det er forholdsvis enkelt å glemme nøklene. Et ubetenksomt øyeblikk, og man har klart å lukke, og dermed også låse, døren uten å tenke seg om.

Så er det allerede for sent. Og da er gode råd ganske så dyre. Hvis man ikke har en ekstranøkkel! Heldigvis er det sånn at man kan ringe en låsesmed i de tilfellene og få hjelp til å komme inn igjen. Hvis man har vært ekstra uheldig og låst seg ute midt på natten, eller kanskje til og med i en helg, så kan det fort gjort være enda vanskeligere. Det er dog sånn at mange låsesmeder har åpent hele døgnet, så man enkelt kan få hjelp når man trenger det. Det kan man merke seg på https://www.askerls.no/lasesmed-oslo, så vet man hvor man kan ringe. 

låsesmed Oslo

Skift ut lyspærene 

Det kan faktisk være mye å spare på å skifte ut lyspærene dine, og her er det mange som bare kjører på vane, i stedet for å fornye seg. Det finnes nemlig lyspærer som bruker forskjellig mengde strøm, og selv om det kanskje føles svært lite der og da, så er det faktisk en vesentlig forskjell når du begynner å se litt nærmere på det. Hvis du vil spare litt ekstra strøm, kan det altså være en fordel å skifte ut lyspærene, med eksempelvis led som varer litt lenger og som bruker mindre energi. 

Flere nyheter