Har du valgt Trafikkskole i Giske enda?

09 desember 2020
admin

Har du valgt Trafikkskole i Giske enda?

Hvis svaret er nei har jeg en anbefalning til deg! For jeg har akkurat tatt lappen hos en Trafikkskole i Giske og jeg hadde en veldig fin opplevelse med både skolen og den læreren jeg hadde. Jeg hadde vært så innmari nervøs for om jeg hadde valgt en bra skole, men det gikk ikke særlig langt tid før det ble klart at det hadde jeg så absolutt.

De lærte meg så mye mer om det å kjøre bil enn jeg hadde forestilt meg at man kunne. For det jeg har lært der handler om mye mer enn teori og praksis. Nå som jeg faktisk har lappen føler jeg allerede at jeg vet hva det innebærer å være en god bilist og hvordan jeg skal være det.

Jeg mangler uten tvil masse erfaring, men det å ha bevisstheten helt fra begynnelsen gjør at jeg føler at jeg er klar til å komme ut på veien, selv om jeg er helt ny.

Læren din er så viktig!

Det å ha en god lærer er så viktig! For de kan mye mer enn det man tror og hvis de elsker jobben sin og bryr seg om utviklingen din er du virkelig heldig. På min lokale Trafikkskole i Giske hadde jeg valget mellom flere lærere og fikk også vite at man kunne bytte lærer hvis man ikke hadde helt riktig kjemi med den første man hadde valgt.

Det gjorde at jeg følte meg mye mer rolig i forhold til valget mitt og endte ikke med å bytte lærer, men bare at valget var der føltes veldig bra. Jeg fikk utrolig mye ut av det å lære å kjøre bil og selv når oppkjøringa gikk så bra som den gjorde, følte jeg fortsatt at jeg hadde så mye igjen å lære!

Flere nyheter