Har du valgt Trafikkskole i Giske enda?

Har du valgt Trafikkskole i Giske enda?

Hvis svaret er nei har jeg en anbefalning til deg! For jeg har akkurat tatt lappen hos en Trafikkskole i Giske og jeg hadde en veldig fin opplevelse med både skolen og den læreren jeg hadde. Jeg hadde vært så innmari nervøs for om jeg hadde valgt en bra skole, men det gikk ikke særlig langt tid før det ble klart at det hadde jeg så absolutt.

De lærte meg så mye mer om det å kjøre bil enn jeg hadde forestilt meg at man kunne. For det jeg har lært der handler om mye mer enn teori og praksis. Nå som jeg faktisk har lappen føler jeg allerede at jeg vet hva det innebærer å være en god bilist og hvordan jeg skal være det.

Jeg mangler uten tvil masse erfaring, men det å ha bevisstheten helt fra begynnelsen gjør at jeg føler at jeg er klar til å komme ut på veien, selv om jeg er helt ny.

Læren din er så viktig!

Det å ha en god lærer er så viktig! For de kan mye mer enn det man tror og hvis de elsker jobben sin og bryr seg om utviklingen din er du virkelig heldig. På min lokale Trafikkskole i Giske hadde jeg valget mellom flere lærere og fikk også vite at man kunne bytte lærer hvis man ikke hadde helt riktig kjemi med den første man hadde valgt.

Det gjorde at jeg følte meg mye mer rolig i forhold til valget mitt og endte ikke med å bytte lærer, men bare at valget var der føltes veldig bra. Jeg fikk utrolig mye ut av det å lære å kjøre bil og selv når oppkjøringa gikk så bra som den gjorde, følte jeg fortsatt at jeg hadde så mye igjen å lære!

6 thoughts on “Har du valgt Trafikkskole i Giske enda?

 1. May I just say what a comfort to uncover someone who genuinely understands
  what they’re talking about on the internet.
  You definitely know how to bring an issue to light and make it important.
  More people ought to read this and understand this side of your story.
  I can’t believe you’re not more popular given that
  you definitely possess the gift.

 2. Tiktok izlenme Satın Al

  Türkiye ve dünyada bir anda yıldızı parlayan tiktok video izlenme uygulaması çok kısa
  sürede şüphesiz en çok izlenen video uygulaması arasına giriş
  yaptı
  bir çok kişi bu video izlenme sitesi üzerinden para kazanmaya başlayarak
  birbirinden çeşitli videolar yayınlamışlardır. Sizde bu tür video yayınlayarak
  bütçenize katkıda bulunmasını dilerseniz videolarınızın keşfete düşmesi gereklidir.

  Keşfet için https://bit.do/tiktokizlenme

 3. Hello! Quick question that’s completely off topic.

  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My site looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct
  this problem. If you have any suggestions, please share.
  Cheers!

 4. HC Pigment-Control’ün cilt lekelerine karşı hızlı ve güçlü etkisi, Kuzey Kanada Bozkırları’na özgü bir tarla bitkisi olan Rumeks’ten (Tyrostat™), tabiatın yeniden canlandırma mucizesi olan Yeniden Diriliş Bitkisi’ne kadar birçok doğal
  ve saf aktif bileşene dayalıdır. Tüm bu aktif bileşenlerin, lekeler ve cilt yaşlanması üzerindeki etkileri in-vivo testler
  ve klinik laboratuvar çalışmalarıyla kanıtlanmıştır.

  Tüm cilt tiplerinde, leke problemlerini giderme ve önlemede,
  cilt tonu eşitsizliğinde, cilt aydınlatmasında, nem ihtiyacı
  olan ciltlerde güvenle kullanılabilir.

  https://rebrand.ly/hclekekremi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *