Feil Teater (NO)

feilteater

Feil er dynamikk og bevegelse. Feil forbedrer, feil polerer, og her presenterer vi endelig våre ferdigpolerte «Første Feil«.

«Første Feil» er en forestilling som tar for seg flere historier med bred tematikk. Skuespillerne tar deg med på en reise gjennom alt fra fartsfylt tegneserieteater til dagens flykningkrise. Forestillingen er sammensatt av ulike teaterformer som alle har til felles at det ikke finnes noen scenografi. Fortellingene kommer til live gjennom bruk av objekter og skuespillernes egen fysikk.

Feil Teater er et nyetablert kompani bestående av fjorten skuespillerstudenter fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Forestillingen er sammensatt av det beste materialet de har produsert i løpet av sine to første av til sammen tre studieår. «Første Feil» er en frisk og annerledes teateropplevelse som appellerer til et bredt publikum.

Hva skjer når en ung, rastløs jente får muligheten til å reise i tid? Hvordan kan gjerningsmennene bak et folkemord leve med det de har gjort? Kan en spion redde verden på femten minutter?

Feil-Teater-3

Kompaniet består av:
Maria Agwumaro
Mathias Augestad Ambjør
Adela Cudjoe
Lars Halvor Andreassen
Thomas Gallagher
Didrik Hagberg
Pål Hasselvold
Amalie Sofie Ibsen Jensen
Vilde Johannessen
Julia Küster
Sebastian Skytterud Myers
Joakim Skevik
Eigil Solberg Smørås
Amanda Hedvig Lie Strand
Eilif Fjeld Teisbo