FestiBorg teamet 2016

festiborg_coverbilde

Du lurer kanskje på hvem som faktisk står bak FestiBorg teaterfestival?

Etter at Patrik i 2013 for første gang fikk idéen FestiBorg til å bli virkelighet har flere engasjerte ildsjeler fulgt med ham. Nå er vi hele 19 personer i den lille (store) kjernen og enda flere til som er med på å få FestiBorg på beina denne sommeren. De fleste av oss jobber helt frivillig og vi mener det er unikt å ha samlet så mange dyktige, snille, løsningsorienterte og engasjerte mennesker til å lage tidenes beste teaterfestival i Sarpsborg! Så unikt at alle fortjener en presentasjon,

så her er vi altså:

Patrik

Patrik Stenseth, Sarpsborg

Kunstnerisk leder

Patrik er drivkraften bak det hele! Mannen som har så store drømmer og så likegyldig forhold til realiteter at det måtte en gjeng på over 20 ildsjeler til for å bringe drømmene ut i live. Heldigvis har han også gløden, iveren, og engasjementet til å motivere de aktuelle til å gjøre nettopp dette.

Sjur

Sjur Marqvardsen, Sarpsborg

Festivalkoordinator

Med en ivrig ledestjerne som Stenseth trenger man noen som kan gå bak og ta i mot alle ballene som kastes opp. Sjur og Patrik utgjør i så måte et perfekt team. Sjur kan også hjelpe deg med å slå opp teltet på festivalcampen, gaffa er hans aller beste venn og han finner således alltid løsninger ingen andre ville tenkt ut. Oppfordring: Han sier aldri nei takk til en lang-lang klem.

 

dav

Silje Lindberg, Steinkjer

Frivillig- ansvarlig

Silje er dama som var med å starte det hele – og som i 2013 gjorde så og si alt på festivalen. Hun er godt mulig den snilleste og hyggeligste personen du kan møte på din vei. Ansvarsfullt ansvarlig for alle de frivillige på festivalen.

Ida-Goransson

Ida Göransson, Oslo

Billettsystem

Den fagre ungmøyen Ida Göransson og FestiBorg har et lidenskapelig avstandsforhold, som har vart siden starten i 2013. Hun fikser billettsystem og struktur helt fra Trondheim. Ida er skuespiller og hun har organiseringsskills som vi alle setter stor pris på midt i dette herlige sirkuset.

 

madde

Madeleine F. Røseth, Askim

PR og markedsføring/ festivalsjefenes høyre hånd

Madeleine er PR-damA (gjennomtenkt bruk av stor a her) og Drømmedama. Hun har fullstendig kontroll, og er enhver enkel festivalsjefs drømmepartner, og skal ha en stor porsjon skyld i at festivalen i år har løftet seg fra 2 Sarpinger i en blackbox til 20 ildsjeler i en teater-skog! 

inga copy

Inga Ibsdotter Lilleaas, Gol

Booking- ansvarlig

Inga er Skuespiller med stor S! Hun er ei smart dame med et skarpt blikk, hvilket kommer godt med når hun som bookingansvarlig har speidet etter de beste forestillingene for FESTiBORG 2016. Så har du som Inga, god smak, kan vi forsikre om at programmet vil falle i nettopp dette, smak.

selma-2

Selma, Oslo

PR og markedsføring

Selma er en duracellkanin som ikke er redd for å ha to eller ti baller i lufta på en gang. Hun gjør uansett alt med et superstort smil. For å koble av finner du henne vandrende i Berlins gater eller som korist for Åges Danseband, som også kommer til FestiBorg!

 

jenny1 copy

Jenny Ellegård, Nesodden

PR og markedsføring

Lurer du på hvorfor FestiBorg er så 3ndy utad? Det er fordi vi har Jenny på PR, og Jenny er rett og slett skikkelig kul. Jenny jobber som skuespiller og liker lange dype samtaler eller en lang natt på dansegulvet – alt for å få den der utavdæsjæl- opplevelsen. 

ane copy

Ane Ulimoen Øverli, Gjøvik

Regissør «Gutten»

Ane er en impulsiv, kreativ og engasjert superwoman som for tiden systematiserer tankene sine rundt forestillingen «Gutten». Hun har sin regidebut under årets festival og hun får gåsehud minst 5 ganger hver dag av tanken på de kule og reflekterte ungdommene hun skal jobbe med. Og vi, vi får gåsehud av å ha henne med med som en del av vårt festiborgteam.

annette-elverum copy

Annette Elverum Østby, Sarpsborg

Designer

Sarpsborgkunstneren har vendt hjem fra kunststudier i USA og bruker sine tilegnede kunnskaper, sin iver, og sitt smittende gode humør til å både billedlig og bokstavelig talt lyse opp parken med bl.a. koselige sittegrupper, hengekøyer, segl, og 12000 lyspærer.

ida

Ida Maria Dahr Nygaard, Oslo

Hjemmealenefest- ansvarlig 

Lille frøken Norge er Hjemmealenefestens administrative, lovgivende, dømmende og utøvende makt – det er denne dama som er sjefen. Hun er også SJEF når det kommer til 6, men hva vi mener med det må du spørre henne om, og det anbefales å gjøre nettopp dét!

annie

Annie Dahr Nygaard, Oslo

Hjemmealenefest- ansvarlig

Annie er en bråkmaker. Verst går det utover høflige tausheter, og konfliktskye kremt. Da kan høres et brøl, da kan skimtes et rykk. Likefullt bråker hun aldri mer enn at hun hører hva folk sier. Dette er ikke fordi hun har unormalt store ører. Det er fordi hun tilhører en MEGET sjelden mennesketype, som oppriktig tror at verden er minst like klok som seg selv.

madelena copy

Madalena Sousa Helly-Hansen, Son

Hjemmealenefest- ansvarlig

Denne velkledde hybriden av en kvinne går aldri ut uten sherrox og sydvest fra familiekonsernet. Du finner henne fredag kveld med en drink i hånden og lørdag morgen på excel-kurs på Deichmanske bibliotek. Hun kan virke utrolig hyggelig, imøtekommende og snill ved første, andre, ja også tredje møte, men vær beredt når hun setter inn hitler-giret.

andrea vik1

Andrea Vik, Drammen

Regnskap og sjåfør

En ildsjel av en dame som til hverdags jobber som skuespiller, produsent og har laget sitt eget sommerteater i Drammen! Andrea har ville og forføreriske idéer som hun deler med den som vil høre og er en skikkelig gluping som skal hjelpe oss med budsjett og regnskap.

 

fredrik copy

Fredrik Thorvaldsen Stangeby, Stavern

Vaktmester

FestiBorgs vaktmester er den mest drevne festivalgjenger av oss alle. Hele 2000-tallet tilbrakte han med å bli nominert for beste camp på Roskilde, og han kjenner alle triksa for å fikse, lage, mekke og opprettholde hygge på campen.

mathilde copy

Mathilde Skarpsno, Oslo

Workshop- ansvarlig

Mathilde virker kanskje som den kuleste katten i klassen, men ta det med ro hun er også tøff, smart, morsom og … vent … hun har i hvert fall en irriterende evne til å både vite og kommentere hvor folk til en hver tid egentlig skulle vært … åja, det er det som er oppgaven hennes – jeg gir opp.

Marthe-Sofie copy

Marthe Sofie Løkeland Eide, Oslo

Regnskap og innovativ- veileder

Marthe-Sofie lurte på om hun skulle bli skuespiller eller økonom og studerte begge deler samtidig. Om ikke det er galskap nok i seg selv så jobber hun nå i et IT-firma samtidig som hun er meddriver av teaterkompaniet ByProxy og kjendis i Tyskland! Dette er dama med guts og hun pusher oss med sine innovative løsninger.

margrethe

Margrethe Stang, Sarpsborg

Matansvarlig

Hver en festival trenger en mor. Vi har funnet verdens beste. Derfor vil festivalen også ha verdens beste mat. Hun er ufattelig snill, men om du glemmer å takke for maten, så kan det stå tordenskyer over festivalområdet på et blunk.

mona copy

Mona Huang Høivik, Oslo

Grafisk design og sosiale medier

Mona er et av FestiBorgs nye medlemmer. Hun har bidratt som grafisk designer, idémyldrer og med generell sabla god aura til hele festivalen. FestiBorg er en heldiggris som får ha henne med på laget. Takk!