Trygg transport med tankbil

10 april 2019
Maria Laugesen
Trygg transport med tankbil

Om du skal transportere drivstoff eller annen veske via kjørende transport, da er det viktig at både sikkerheten og funksjonen er i topp med kjøretøyet. Dette sikrer du deg ved å velge en tankbil i høy kvalitet, som passer for dine behov. Tankbilen er designet for å transportere flytende gods eller pulver, og hele dens utforming egner seg spesifikt for dette formålet. Derfor et dette valget for bedrifter og stasjoner, som skal transportere drivstoff eller lignende på en trygg og ordentlig måte.

Har du behov for en tankbil i Ålesund eller området rundt, da har du mulighet til å leie den gjennom Container Consult. De er en bedrift som har drevet med utleie av containere, lastevogner og tankbiler gjennom mange år, og derfor har de stor erfaring på området. De vet derfor at kvaliteten er helt avgjørende når det gjelder sikker transport av flytende gods, og av den grunnen leverer de utelukkende tankbiler av høyeste kvalitet. Deres tankbiler er av merket Scania, og her kan du velge mellom flere forskjellige modeller. Forskjellen på disse er blant annet størrelsen på beholderen samt utstyret, som kan ha betydning for funksjonaliteten. 

Du kan velge mellom Scania R620 Euro 5 med 18.000 L tank og 25.000 L tilhenger eller den større R620 2013 modell som er en drivstoffsemi på hele 46.000 L. Du har også mulighet til å velge modellen G480 med 18.000 L tank. Du kan alltid kontakte Container Consult for å høre mer om mulighetene for å leie tankbil, samt for å få råd og veiledning om hvilken som er den riktige for deg. Ofte vil det være fordelaktig å leie tankbil fremfor å kjøpe, dersom du kun anvender den av og til, fordi du får både en lavere pris og mye mindre arbeid med vedlikehold. Lei din tankbil i dag og få trygg, enkel transport.

Flere nyheter