Billig forsendelse i inn- og utland

04 juni 2019
Maria Laugesen
Billig forsendelse i inn- og utland

Hvorfor ikke finne den raskeste og billigste løsningen hver gang du skal sende pakke? Alt for mange velger den første og beste løsningen fordi de mangler overblikk over markedet, og det kan bety for høye priser eller for lang leveringstid på dine forsendelser. Det gjelder uansett om du skal sende som privatperson eller som bedrift, og det kan være mye penger og tid å spare på å undersøke markedet først. Det trenger hverken være tidskrevende eller vanskelig å gjøre dette. Hos Billigpakke.no har de nemlig laget en løsning der du raskt og enkelt kan sammenligne alle de forskjellige tilbud som finnes på din forsendelse. Det kan være til å sende pakke, dokument, pall eller container, og det kan være på levering både til Norge og til utlandet.

Billigpakke.no sammenligner tilbud fra en lang rekke av de største og mest anerkjente fraktselskaper. Derfor vil du kunne se tilbud fra selskaper som Bring, Posten, PostNord, FedEx, DHL, UPS og mange flere. Du kan lett få overblikk over pris og leveringstid, slik at du kan sammenligne på kryss og tvers. På den måten finner du raskt og enkelt frem til det beste tilbudet for akkurat deg og dine behov.

Det er en rask og enkel prosess, som kan bety at du sparer både mye tid og penger på din forsendelse. Derfor er det noe som er verdt å bruke litt tid på, neste gang du skal sende en pakke eller annet. Klikk inn på siden, skriv inn oplysninger om forsendelsestype og leveringssted, og se hvilke muligheter du har. Er du i tvil om noe, så kan du alltid kontakte Billigpakke.no for å høre mer eller få svar på dine spørsmål. På den måten får du både raskere og billigere levering i inn- og utland helt uten å gå på kompromiss med kvaliteten av din forsendelse.

Flere nyheter