Teatercamp for ungdom

FestiBorg booker forestillinger som i tillegg til å være nytenkende, nyskapende og samfunnsengasjerende også appellerer til de yngre. En av våre viktigste mål er å nå ut med teaterglede og samfunnsengasjement til Sarpsborgs og Østfolds unge.

FestiBorg starter derfor festivalen (fra 15. – 16. aug) med en egen Teatercamp for ungdom. Vi gjør om Kulåsparken til sommerleir der ungdommene får egne workshopholdere, egenproduserte ungdomsforestillinger og overnatting i Kulåsparken. I tillegg til dette inviterer vi selvsagt de unge til å ta del i det øvrige programmet under selve festivalen, og resultatene av workshopene vises under «Back to School Party» på ettermiddagen den 16. august 2016.

Workshops for ungdom 15.-16. aug 2016 i Kulåsparken

Som deltager på Teatercamp for ungdom kan man melde seg på en av de to følgende workshopene:

IMPROTEATER – med Mikkel NivaBilde 7

I tillegg til å være en av de ledende Improskuespillerene i Norge, med fast plass ensembelet på Det Andre Teateret har Mikkel Niva det siste året vært å se i en rekke TV programmer som Brille, Torsdagkveld fra Nydalen og Alt er lov og det er overhode ikke uten grunn! Han har jo både bodd i Saprsborg i store deler av ungdommen og ikke minst debutert som improvisatør i Borgarting Impro på Glenghuset, det er klart det blir folk av det!

I år skal han lede ungdommen gjennom en 2 dager lang impro-workshop som ender i en improvisert forestilling under «Back to School Party» den 16. august.

Under workshopen vil deltagerne gjennom en rekke improleker bl.a. lære å:
– fortelle historier uten å forberede seg
– bli tryggere på seg selv
– samarbeide med andre
– kaste seg ut i ting
– bli mer spontan
– spille improvisert teater

PRIS FOR TEATERCAMP FOR UNGDOM: 700,- NOK
– og da får du festivalpass til FestiBorg gratis med i prisen.
MERK: Melder du (eller en av dine foresatte seg) deg som
frivillig får du både Teatercamp og festival for 0,- NOK.

For påmelding  til Teatercamp for ungdom med workshop send mail til ung.festiborg@gmail.com og merk mailen med Teatercamp og skriv navn, alder og hvilken Workshop du vil delta på.

Billetter kjøper du her!

«Back to School Party» 16. aug kl 15.00 – 22.00 – GRATIS

– i samarbeid med Sarpsborgs ungdomsklubber

backtoschoolparty

FestiBorg inviterer alle byens ungdom til fest i Kulåsparken.
På ettermiddagen inviteres du blandt annet til teaterforestilllargeinger, tagging og til å prøve Ocules Rift, og på kvelden blir det improteater, konserter og diskotek.

Arrangementet er gratis, rusfritt, og gjennomført i regi av aktivitetshuset EPA

«Gutten» – teaterforestilling med ungdom

Gutten 

Gutten er et nyskrevet teaterstykke av Kristofer Grønskag, skrevet for ungdommer. Stykket er på den ene siden en spennende krimfortelling, og på den andre siden en historie som tar for seg dyptgående utfordringer  ungdommer utsettes for i den moderne verden.

Ane Øverli skal ha regi på produksjonen. Hun har en bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag og jobber som skuespiller. Hun har sammen med Ulrik Tangen og FestiBorg ansvar for produksjon og forestilling.

Forestillingen vises som en del av «Back to school party»

tirsdag 16. august kl 1800 i Sirkusteltet i Kulåsparken 

DSC02630DSC02624

Forestillingen er utviklet med støtte fra Dramatikkens Hus.