Festivalcamp

I år åpner vi endelig vår Festivalcamp!

I Kulåsparken midt i Sarpsborg ligger en liten idyllisk skog, og i hjertet av den, i et skogsholdt blant kongegraver og salamanderdammer slår FestiBorg 2016 opp sine teatertelt, ogike ved siden av åpner vi vår publikumscamp.

I hjertet av festivalen, på en tørr, flat og usjenert høyde tilbyr vi gratis overnatting for publikum, aktører og arrangører.

I tillegg til kort vei til alle arenaene og de andre festivalgjestene har lokale kunstnere innredet skogen med fargelykter og eventyrstier mens vi andre har satt opp to fotballmål og festivalkro.

Her brenner vi bål, griller et kortreist lam og drikker foretrukket leskedrikk på kveldene og mellom forestillingene. (Vi skal være ærlige, vi er en teaterfestival, men gjør hva vi kan for å plassere oss i grenselandet mellom musikkfestival, hyttetur og hjemmealenefest)

Praktisk

  • Du kan sette opp ditt telt med tilbehør hvor du vil på campområdet
  • Det selges mat på festivalen og i tillegg kan du medbringe egen mat på campingen
  • Det er ikke tillatt med medbragt alkohol inne på festivalområdet
  • Du finner ladestasjoner i Festivalkroa
  • Toaletter er et steinkast unna
  • I tilfluktsrommet under Kulåsparken finnes dusjer og andre fasiliteter
  • Det er fotballbane i parken
  • En løpetur unna ligger Tunevannet (3km), det er også mulig å dyppe seg i fontenen i parken.
  • Man står fritt frem til å ta med campingmøbler, stormkjøkken, grill og annet ønskelig campingutstyr.

 Morgentrening – Yoga med Maria Cecilie

Maria Cecilie Sandbæk ble utdannet yogainstruktør sommeren 2014, fra London school of yoga. Siden det har hun undervist i Oslo i yoga studioer som Raw yoga oslo, og Joy. Hun har også undervist yoga for skuespiller studenter ved Forstudium teater, og har i sommer vært tilbake i Spania der hun selv tok sin yoga utdannelse og undervist gryende yoga lærere. Ved siden av å være yogainstruktør er hun også freelance skuespiller, og denne kombinasjonen gjør at hennes kommunikasjon med studentene i yoga rommet er helt unik.

Maria Cecilie vil ha yoga fra torsdag 18. – søndag 21. august, kl 10:00-11:00 hver morgen i Kulåsparken. Og det er gratis.

13563671_10157115466360644_474594017_n13578451_10157115469575644_1862234485_n