Ludvig Moon (NO)

ludvigmoon

Ludvig Moon ønsker å lage musikk inspirert av band som Smashing Pumpkins, Sufjan Stevens, Prince, Broder Daniel og Flaming Lips, og kaller dette «Småby -indie». Alle bandmedlemmene vokste opp med en følelse av at de var den eneste i nærmiljøet som likte «sånn musikk», og kjenner godt til ungdomstidas ensomhet. Musikken er storslått samtidig som den føles nær, og bandet fremfører den med hjertet – på oppriktig og ektefølt vis.

Bandet har gitt oss en smakebit på sitt kommende debutalbum i form av låta «Cult Baby» – en ordentlig fengende, litt utypisk norsk indiepoplåt, der medlemmene tar et «oppgjør» med sine tidligere jeg, fra et noe mer voksent perspektiv. Den byr på store følelser, sjelfullhet og undommelig overmot – ungdommelig hvileløshet i sangform.

Vokalist Anders Magnor Killerud sier om nysingelen «Cult Baby»«Jeg ville at låta skulle reflektere friheten og eventyrlysten vi følte på når vi lagde denne plata. Vi følte vi kunne gjøre alt i studio, og holdt heller ingen ting tilbake. Det var viktig for meg at det til tross for en så personlig og sår tekst skulle være noe oppløftende over denne låta»

Eks- Team Me – medlem Simen Skarvis står for musikkvideoen. En oppløftende, varm og fargerik video, som samspiller med bandets tanker om låta.

Se musikkvideoen til «Cult» her.

Se deres facebookside her.

Les Musikknyheter.no sin anmeldelse av Ludvig Moon EP (2014) her.