En dag på Festiborg (15.-21.august)

Skjermbilde 2016-07-14 kl. 10.23.16

Nysgjerrig på hvordan en dag på Festiborg vil se ut? Ta en kikk på denne fine filmen, laget av Joachim Joachimsen og Ulrik Romberg.

Årets festival er fylt med opplevelser fra morgen til kveld. Vi gleder oss til konserter med bla. Bare Egil Band, Fay Wildhagen, Over The Trees, Åges Danseband, teaterforestillinger fra hele Europa, virtuelt teater, nytenkende teater, improteater, spennende workshops, Hjemmealenefest (48-timersteater), gratis morgentrening med yogainstruktør, felles måltider, bading, Dj´s og fest på kveldene, telting i parken og mye mye mer. Kom og del denne herlige festivalopplevelsen med oss, med gamle og med nye venner. Du kan besøke oss 1 dag, flere dager eller campe en hel uke i Kulåsparken i Sarpsborg om du vil.

Er du under 20 gir vi deg nå mulighet til å oppleve festivalen for kun kr 200.

Øvrige priser er:

Dagspass fra 350

Festivalpass fra 700

alt kan bestilles her:

https://festiborg.ticketco.no/festiborg_2016

Vi sees snart!