Programmet er klart!

FestiBorg 2016 - Alle Artister-page-001

Nå er programmet for Festiborg 2016 endelig klart. Alle aktører ble lansert under kickoffet 9. juni på leiligheten, Rockefeller. Tusen takk til alle som kom og gjorde kvelden fantastisk. Nå håper vi dere er klare for mer! Se det fullstendige programmet her!

Vi har laget en kalender med oversikt over hvem som spiller hvilke dager. Info om aktørene vil komme fortløpende. Nøyaktige tidspunkter kommer i løpet av sommeren, men vi lover å legge opp til at du som publikummer kan se alt. Vi kan friste med 3-4 teater forestillinger hver dag. Alt fra monologforestillinger til etablerte aktører og friske teaterforestillinger av nyutdannede skuespillere.

Når kvelden kommer blir det musikk fra blant annet Bare Egil band, Fay Wildhagen og ikke minst det sinnsyke partybandet Åges Dansband. I fjor danset vi oss svette og glade inn i de sene nattetimer. Det sørger vi selvfølgelig for at skjer i år også, så vi topper derfor hver kveld med fete Dj´er.

Kjøper du festivalpass kan du delta på alt som skjer fra og med festivalåpningen 17. august kl 18.00. Du har i tillegg inkludert overnattingsplass i parken. Husk eget telt!

Du kan også kjøpe dagspass fra 18.-21. august som gir deg adgang og mulighet til å se alle forestillinger, konserter og dj´s på kvelden.

Billetter finner du her!

Og du, nå er det bare 47 dager igjen. På tide å legge inn Festiborg i kalenderen. Vi sees!