KICK OFF/Leiligheten Rockefeller/09.06.16

13254833_505112699677238_4118310210591267961_o

I dag er det 83 dager igjen til sensommerens store høydepunkt – og samtidig som at det nærmer seg – er det også en evighet til. Vi klarer iallefall ikke helt å vente, og inviterer til KICK OFFLeiligheten Rockefeller 09.06.16 kl 19.00!

Vi skal stille med fint vær, og holder hele herligheten ute på takterrassenLeiligheten, og det blir jo rett og slett helt rått. Kveldens formål er selvfølgelig å danse, mingle, feire at det kanskje blir sommer i år igjen, og glede oss til 15. august i felleskap – men vi har også et skikkelig kult program!

——————————————————————————————————————————

I løpet av kvelden skal vi..

..lansere det fullstendige programmet til FestiBorg 2016 – stemmer det, vi har fortsatt noen ess i ermet.

HUMA LUMA – en nydelig surfepopkvartett fra Halden – skal spille.

Åges Danseband – kjekke menn i svarte og gule tettsittende drakter, solbriller og et spesielt talent for å utvikle allsang – skal spille.

..og vi skal selvfølgelig ha DJ, og det skal danses inn i solnedgangen!

ID: 18
GRATIS INNGANG

Det vil være mulighet for kjøpe festivalpass på arrangementet – og OBS det er siste mulighet for Earlybirdbilletter!

——————————————————————————————————————————

«Når man skal lage verdens beste teaterfestival, trenger man også verdens beste crew. Man trenger en stor og god gjeng frivillige med skikkelig dugnadsånd – skikkelig bra folk som vil utføre alle mulige arbeidsoppgaver i forkant, under og etter festivalen. Vi trenger deg, rett og slett!»

Vi leter fortsatt etter ildsjeler å dele festivalen med, og det vil være en stand med mulighet for påmelding, hvilket vi sterkt anbefaler, i og med at det er snakk om å være med på å lage sensommerens kuleste eventyr.

——————————————————————————————————————————

Dørene åpner 19.00, og det er tidlig programstart – så møt opp i god tid. Vi kjører ‘førstemann til mølla’ – prinsippet.

Klikk deg inn her, og trykk på Skal. Nyheter og annonseringer skjer på facebookarrangementet. Følg med!

Vi sees på Leiligheten!