Tre unike workshops for skuespillere og samfunnsengasjerte!

workshop

Ønsker du å bli bedre på å bruke deg selv til å skape og bli inspirert? Ønsker du å bruke teateret til å sette søkelyset på samfunnsrelatert problematikk? Eller har du lyst til å utforske drømmer og være med på å utforme en forestilling sammen med et av Nordens fremste kompanier innen spillinspirert scenekunst?

Da burde du melde deg på en av de tre fantastiske workshopene som blir holdt 15. – 17. august i Kulåsparken under FestiBorg 2016!

Bombina Bombast, Joshua Sofaer og Theater F kommer til FestiBorg for å holde workshops for profesjonelle scenekunstnere og/eller samfunnsengasjerte folk med lyst og vilje!

Bombina Bombast er en tverrestetisk svensk teatergruppe bestående av Emma Buxell og Stefan Stanisic. De er noen av de fremste i Norden innen spillinspirert scenekunst og jobber mye med film, spesielt virtuell virkelighet gjennom Oculus Rift og 360 graders filming. Gjennom workshopen får du mulighet til å ta del i forestilling «The dreambox – creating a dream».

Bombina Bombast blander virtuell og virkelig virkelighet ved hjelp av innovative tekniske oppfinnelser som bla. annet Oculus Rift

Joshua Sofaer er en allsidig engelske scenekunstner som jobber med alt fra teater til installajsoner. Han ønsker å se det positive i verden og vise den som et sted fult av potensiale og muligheter! Her vil du oppdage hvordan du kan bruke deg selv til å skape og bli inspirert gjennom å bruke din egen bakgrunnshistorie, fantasi og intuisjon.

En av mange performances – her i et lydtett glasshus tilbyr Joshua Sofaer en 20 minutter lang coaching-session med tilfeldige forbipasserende.  

Theater F i regi av Pernille Lindstad stiller seg spørsmålet; Hva er politisk teater? I denne workshopen vil deltageren i samarbeid med Lindstad diskutere seg fram til et tema og deretter finne mulige innganger til å bruke teateret og kunsten til å sette fokus på hvilke samfunnsrelaterte utordringer vi har i forhold til tematikken. Ingen utdannelse kreves, samfunnsengasjementet er viktigere enn teaterutdanningen! Det hele vil ende i en kunstpolitisk demonstrasjon i Sarpsborg!

En liten teaser fra Theater F

Vil du vite mer om workshop, priser og påmelding – se her!