Bare Egil Band til FestiBorg!

Skjermbilde 2016-04-14 kl. 09.40.08

 

Vi er over oss av begeistring for at det rå, grove, ærlige og morsomme Bare Egil Band som består av, jah, Bare Egil skal trollbinde oss i sommer!

Egil Hegerberg bruker absurd sjarm og satirisk humor som både musiker, komiker og skuespiller! Han er en nær og kjær stayer i norsk musikkbransje, som vi aldri helt klarer å bli lei av, eller aldri helt klarer å få nok av?

Egil fikk sitt gjennombrudd i 1996 med plata Absolutt ikke Bare Egil Band. Siden har han spilt med et utall musikalske konstellasjoner, blant annet L.Y.D, Black Debbath og Thulsa Doom. Han gav også ut albumet Bare Bare Band under navnet Ikke Bare Bare Egil Band Band som består av flere musikere enn bare Egil. MEN det er altså BARE Egil som kommer til oss! Og vi er lykkelige over at vi får ha han for oss selv!

Egil driver ikke bare med musikk, men er som sagt også skuespiller! For øyeblikket spiller han inn filmen «Det norske hus» som er en politisk satire/ komedie om hvordan det er å være fremmed i Norge, i filmen portretterer Egil så mye som 7-8 ulike roller, ikke bare bare det Egil!

Kom deg til Kulåsparken for å oppleve kultfenomenet Bare Egil!

VG kan du lese om at Egil har tatt skjegget (og se han spille konsert i en fullstappet trikk)!

Se mer her